Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pastasalaatti

Mehevä ja ruokaisa pastasalaatti saa makua kapriksesta, persiljasta sekä Kolmen juuston ruokakermasta.

Pastasalaatti
Pastasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 150 g pastaa, esim. cappelli
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • 2 (300 g) omenaa
  • 1 paprika
  • 3 rkl kapriksia
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 1 tlk (185/150 g) tonnikalaa

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä.
  2. Sekoita pastan joukkoon juustokerma. Lisää kuutioidut omenat ja paprika, kaprikset, persilja sekä valutettu tonnikala.
  3. Sekoita salaatti ja anna vetäytyä n. tunti ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal
Proteiini 5,8 g
Hiilihydraatti 12,5 g
Rasva 3,6 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search