Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.34
tähteä viidestä
32 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinalevyä esim. Myllyn Paras
Täyte
- 2 prk (à 200 g) Valio vaniljakreemiä
-
1 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 sitruunan kuori raastettuna
Pinnalle
- 0 kg kanelia
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Sulata taikinalevy ja kuumenna uuni 225-asteiseksi.
- Kauli taikinalevy puolet ohuemmaksi levyksi. Ota juomalasilla tai muotilla taikinalevystä pyöreitä pohjia (ø n. 10 cm) ja siirrä pohjat voidellun muffinssipellin koloihin. Pistele pohjat haarukalla.
- Sekoita täytteen ainekset ja lusikoi koloihin taikinapohjien päälle.
- Paista uunin keskiosassa n. 15 min. Anna valmiiden leivosten jäähtyä haaleiksi. Ripottele pinnalle kanelia ja tomusokeria ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
338 kcal
Proteiini
3,1 g
Hiilihydraatti
31,3 g
Rasva
22 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kanelia
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.