Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g hapanjuurileipää
- 150 g härkäpastramia
-
200 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
-
½ dl
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl chipotlea säilykkeenä
Marinoitu punasipuli
- 1 punasipuli
- 3 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Marinoi ensin sipuli: kuori ja viipaloi sipuli. Lisää etikka, sokeri ja suola, sekoita. Anna marinoitua hetki.
- Leikkaa leivästä 8 viipaletta.
- Soseuta crème fraîche ja chipotle sauvasekoittimella. Voitele leivät seoksella.
- Kerrostele neljälle leivälle pastrami, juustoviipaleet ja sipuli. Paina täyttämättömät leivät kansiksi.
- Pariloi, kunnes leivät ovat rapeat ja juusto sulaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
12,6 g
Hiilihydraatti
21,7 g
Rasva
10,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.