Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2.33
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (215 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MeksikoaMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Meksikoon! Pakkauksen mukana tuleva maustekastike…
- 8 pientä vehnätortillaa
Salsa
- 1 tlk (230 g) tacokastiketta
- 2 tomaattia kuutioituna
- 1 punasipuli hienonnettuna
- ½ kurkku kuutioituna
Lisäksi
- 1 ruukku jääsalaattia
- 2 avokadoa viipaloituna
- 1 lime lohkottuna
- 0 kg tuoreita yrttejä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin salsa. Sekoita tacokastikkeen joukkoon tomaatit, sipuli ja kurkku.
- Paista Nyhtökaura pakkauksen Mexico-kastikkeessa pannulla.
- Lämmitä tortillalettuja kuumalla pannulla molemmin puolin niin, että ne saavat hieman rapeutta. Taita letut taconmuotoisiksi taskuiksi.
- Asettele tacoihin kerroksittain salsa, salaatti ja Nyhtökaura. Viimeistele avokadolla, limellä ja tuoreilla yrteillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
141 kcal
Proteiini
5,3 g
Hiilihydraatti
11,7 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoreita yrttejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.