
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 300 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 iso sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta
- 6-7 perunaa
-
1-2 dl
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
Voit kokeilla myös:-
1 prk (200 g) Valio Eila® raejuustoa
-
-
2 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Voit kokeilla myös: - 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 300 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 iso sipuli
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl pippurisekoitusta
- 6-7 perunaa
- 1-2 dl Valio Emmental raastetta
- 1 prk (200 g) Valio raejuustoa
- 2 dl Valio maitoa
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kevyesti rasvassa. Mausta suolalla ja pippurisekoituksella.
- Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Laita perunaviipaleet, jauheliha-sipuliseos, puolet juustoraasteesta ja raejuusto kerroksittain uunivuokaan.
- Sekoita maito ja munat. Mausta suolalla. Kaada munamaito vuokaan. Ripottele loppu juustoraaste pinnalle.
- Paista 200 asteessa n. 1 tunti tai kunnes perunat ovat kypsiä.
- Tarjoa puolukkasurvoksen tai ketsupin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
5,1 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.