Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 pussi (à 200 g) pakastesipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 8 dl vettä
- 2 kasvisliemikuutiota
- 2 dl punaisia linssejä
- 1 tlk (400-500 g) tomaattimurskaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
Jaa resepti
Ohje
- Suikaloi pekoni. Paista suikaleet pinnoitetussa kattilassa. Lisää joukkoon sipuli ja hienonnetut valkosipulin kynnet.
- Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää liemikuutiot ja lävikössä juoksevalla vedellä huuhdotut linssit.
- Lisää tomaattimurska. Keitä kannen alla miedolla lämmöllä n. 30 min.
- Lisää Viola. Kuumenna sekoittaen ja tarkista maku.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
80 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
6,2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.