Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.45
tähteä viidestä
38 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 (200 g) paprika
- 1 sipuli
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ⅓ tl rouhittua mustapippuria
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1½ dl vettä
- 2 rkl tomaattiketsuppia
- ½ lihaliemikuutio
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Tarkista keittoaika.
- Leikkaa tai saksi pekoni viipaleiksi. Suikaloi paprika. Hienonna sipuli.
- Laita pekoni ja kasvikset isolle paistinpannulle. Paista, kunnes pekoni on kevyesti ruskistunut. Ripottele päälle vehnäjauho ja pippuri. Sekoita hetki.
- Lisää ruokakerma ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Mausta kastike ketsupilla ja murennetulla liemikuutiolla.
- Yhdistä kastike ja valutettu pasta kattilassa tai paistinpannussa. Viimeistele hienonnetulla basilikalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
187 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
21,4 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.