
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
17 min
Yhteensä
32 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 12 viipaletta isoa paahtoleipää
-
¾ pkt
Valio Oltermanni® Monterey Jack viipaletta á 270gSuosittu Valio Oltermanni® Monterey Jack nyt myös viipaleina! Lempeän täyteläinen kermajuusto on saanut inspiraationsa amerikkalaisten…
- 600 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1½ rkl korppujauhoja
- ½ dl sipulikeittoaineksia
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 sipuli hienonnettuna
- 200 g tomaattia kuutioituna
- 100 g suolakurkkua viipaleina
- ½ dl ketsuppia
-
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 12 viipaletta isoa paahtoleipää
- ¾ pkt Valio Oltermanni® Monterey Jack viipaletta á 270g
- 600 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1½ rkl korppujauhoja
- ½ dl sipulikeittoaineksia
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 sipuli hienonnettuna
- 200 g tomaattia kuutioituna
- 100 g suolakurkkua viipaleina
- ½ dl ketsuppia
- Valio Oivariini® rasvaa
Jaa resepti
Ohje
- Levitä puolet leipäviipaleista vieri viereen leivinpaperin päälle uunipellille. Päällystä puolella juustoviipaleiden määrästä. Voitele jäljelle jääneet leivät Oivariini rasvalla.
- Sekoita jauheliha, korppujauho, sipulikeittoainekset ja pippuri tasaiseksi massaksi.
- Taputtele jauhelihamassa leipien päälle tasapaksuksi levyksi. Jauhelihamassa saa mennä hieman leipäreunojen yli, sillä jauheliha kutistuu paistuessaan.
- Kypsennä uunin yläosassa 200 asteessa 12 min.
- Levitä jauhelihalevylle tomaatti, sipuli ja suolakurkkuviipaleet. Purista päälle ketsuppia ja päällystä lopuilla juustoviipaleilla.
- Paina voidellut leivät tiiviisti täytteeseen niin, että voideltu puoli on ylöspäin. Laita pelti takaisin uuniin vielä n. 5 min ajaksi.
- Leikkaa peltiburgeri lastalla annoksiksi ja tarjoa hampurilaisen tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
12,7 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.