Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
17 min
Yhteensä
32 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.69
tähteä viidestä
13 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 12 viipaletta isoa paahtoleipää
-
¾ pkt
Valio Oltermanni® Monterey Jack viipaletta á 270gSuosittu Valio Oltermanni® Monterey Jack nyt myös viipaleina! Lempeän täyteläinen kermajuusto on saanut inspiraationsa amerikkalaisten…
- 600 g naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
- 1½ rkl korppujauhoja
- ½ dl sipulikeittoaineksia
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 sipuli hienonnettuna
- 200 g tomaattia kuutioituna
- 100 g suolakurkkua viipaleina
- ½ dl ketsuppia
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
Jaa resepti
Ohje
- Levitä puolet leipäviipaleista vieri viereen leivinpaperin päälle uunipellille. Päällystä puolella juustoviipaleiden määrästä. Voitele jäljelle jääneet leivät Oivariini rasvalla.
- Sekoita jauheliha, korppujauho, sipulikeittoainekset ja pippuri tasaiseksi massaksi.
- Taputtele jauhelihamassa leipien päälle tasapaksuksi levyksi. Jauhelihamassa saa mennä hieman leipäreunojen yli, sillä jauheliha kutistuu paistuessaan.
- Kypsennä uunin yläosassa 200 asteessa 12 min.
- Levitä jauhelihalevylle tomaatti, sipuli ja suolakurkkuviipaleet. Purista päälle ketsuppia ja päällystä lopuilla juustoviipaleilla.
- Paina voidellut leivät tiiviisti täytteeseen niin, että voideltu puoli on ylöspäin. Laita pelti takaisin uuniin vielä n. 5 min ajaksi.
- Leikkaa peltiburgeri lastalla annoksiksi ja tarjoa hampurilaisen tapaan.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
12,7 g
Hiilihydraatti
9 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.