Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 6 dl sämpyläjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- ½ tl suolaa
-
50 g (1 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
-
1½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
1½ dl
Valio Eila® maitojuomaa 3%Valio Eila® laktoositon maitojuoma 3 % maistuu pehmeän täyteläiseltä maidolta ilman makeutta. Tämä hieman rasvaisempi…
Täyte
- 160 g kylmäsavustettua poronpaistia, ohuenohut tai 200 g palvikinkkua
- 1 iso (250 g) paprika
- 1 (200 g) purjo
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
-
2 prk (à 150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 kananmunaa
- 1½ dl paholaisen hilloa
-
100 g (2 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet ja juustoraaste. Lisää Oivariini ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele uunipellille n. 30 x 38 cm:n kokoiseksi suorakaiteeksi. Käytä tarvittaessa apuna kaulinta. Nosta reunoja hiukan ylös. Esipaista pohjaa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa 10 min.
- Hienonna poronpaisti esim. monitoimikoneella. Jos käytät kinkkua, leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuutioi paprika. Hienonna purjo.
- Kuullota paprikaa ja purjoa hetken pannulla rasvassa. Jäähdytä hetken.
- Yhdistä crème fraîche, kananmunat ja paholaisen hillo. Lisää joukkoon muut täytteen ainekset, säästä puolet juustoraasteesta pinnalle.
- Kaada täyte esipaistetulle pohjalle. Ripota pinnalle loppu juustoraaste
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 200 asteessa 15 - 20 min tai kunnes kypsä.
- Anna jäähtyä hiukan. Leikkaa paloiksi. Saat 5 x 5 cm:n paloja 30 kpl.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
271 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
15,3 g
Rasva
15,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.