Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.29
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg porkkanoita
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl omenaviinietikkaa
- 1 rkl Dijon-sinappia
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 sitruuna
Pinnalle
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Pese porkkanat ja kuori halutessasi. Halkaise porkkanat pitkittäin.
- Asettele uunipellille.
- Valmista kastike sekoittamalla öljy, etikka, sinappi ja mausteet keskenään. Hiero maustekastike porkkanoiden pinnalle.
- Viipaloi sitruuna ja laita viipaleet pellille porkkanoiden päälle.
- Paista uunissa 250 asteessa 30 min.
- Lisää paahtuneiden porkkanoiden pinnalle salaattijuustoa sekä hienonnettua tuoretta tilliä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
84 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
4,6 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.