Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 230 g pennepastaa
Pestokastike
- 1 ruukku basilikaa
- ½ dl jauhettua mantelia
- 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1-2 valkosipulin kynttä
- ½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 rkl sitruunamehua
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Tarjoiluun
- 0 kg basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä
- Hienonna basilikanlehdet esim. monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita. Lisää valmis pestokastike pastan joukkoon ja sekoita.
- Koristele basilikan lehdillä. Tarjoa lisäkkeenä tai tuoreen patongin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
254 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatti
28,7 g
Rasva
11,7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.