Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
2 h 20 min
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.6
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja (1 kpl)
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
- 2 tlk (à 235 g) säilykepersikoita mehussa
- 300 g kotimaisia vadelmia
Kuorrute
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl tomusokeria
- 0 kg elintarvikeväriä, persikka tai keltaista ja punaista
Lisäksi
- 0 kg pakastekuivattua vadelmaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista kaksi levykakkupohjaa. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Paista 225 asteessa 8-10 min.
- Vaahdota täytteen kerma. Sekoita joukkoon vaniljakreemi.
- Valuta persikat, ota mehu talteen. Kuutioi persikat.
- Puolita kakkupohjat, tasoita tarvittaessa reunoja. Kostuta pohja persikkamehulla. Levitä 1/3 vaahtoa pohjan päälle. Lisää pinnalle persikoita ja vadelmia. Toista samoin loput kaksi täytekerrosväliä. Siirrä kakku peitettynä tekeytymään jääkaappiin vähintään muutamaksi tunniksi.
- Vaahdota kuorrutteen kerma, mausta sokerilla. Värjää kerma halutessasi persikan sävyiseksi. Kuorruta kakku ohuelti kermalla. Piirrä kakun pintaan ääriviivat leikattaville paloille. Koristele kakku kermaruusukkeilla ja vadelmarouheella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
222 kcal
Proteiini
2,5 g
Hiilihydraatti
19,4 g
Rasva
14,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- elintarvikeväriä
- pakastekuivattua vadelmaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.