Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
14 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
alkuruoka-annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g salaatinlehtiä
- 400 g persimonia tai sharon-hedelmää
-
200 g
Valio Kappeli® juustoaPehmeän samettinen ja miedosti hapan Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen…
- 1 pieni punasipuli
- ½ ruukku tuoretta minttua
- ½ tl rouhittua rosépippuria
- ½ pussia (à 70 g) pekaanipähkinöitä
Persimonkastike
- 150 g persimonia tai sharon-hedelmää
- ½ dl rypsi- tai oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunamehua
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja linkoa tai kuivaa salaatit. Kerrostele revittyjä salaatinlehtiä, paloiteltua persimonia ja juustoa sekä ohueksi viipaloitua sipulia laakeaan vatiin. Ripottele väleihin mintun lehtiä (hienonna tarvittaessa) ja rouhittua pippuria.
- Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Rouhi ja ripottele salaatille.
- Mittaa kastikeainekset kulhoon tai kannuun. Soseuta sauvasekottimella. Tarjoa paksu persimonkastike salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
185 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
8,7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.