Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Peruna-oliivirelissi

Peruna-oliivirelissi on perunasalaattia muistuttava lisuke. Relissin kastike sekoitetaan turkkilaisesta jogurtista ja sinapista. Tarjoile kala- tai grilliruokien kanssa.

Peruna-oliivirelissi
Peruna-oliivirelissi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 (400 g) keitettyä perunaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 punasipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 2 dl mustia oliiveja
  • 2 omenaa
  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 2 rkl sinappia
  • 2 tl hunajaa tai sokeria
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi perunat ja mausta suolalla. Hienonna sipulit ja oliivit. Kuutioi kuoritut omenat
  2. Mausta jogurtti ja yhdistä kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal
Proteiini 1,6 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 2,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search