Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 170 g amerikanpekonia
- 500 g peruna-sipulisekoitusta, pakaste
- ripaus rouhittua mustapippuria
-
1 rkl
kapristaVoit kokeilla myös:
- 1 pieni suolakurkku
- ½ prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Saksi tai leikkaa pekoni paloiksi.
- Paista pekoneita isossa pannussa tai paistokasarissa. Kun pekoneista alkaa irrota rasvaa, lisää peruna-sipulisekoitus.
- Paista 5 min samalla sekoitellen. Mausta pippurilla.
- Kaada Koskenlaskija joukkoon. Kuumenna ja anna ruoan kypsyä, n. 5 min.
- Lisää kaprikset. Halutessasi voit jättää ne pois tai korvata kuutioidulla suolakurkulla. Tarkista suola.
- Tarjoa paistos pääruokana ruisleivän ja tuoresalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 156 kcalProteiini 5,7 gHiilihydraatti 9,2 gRasva 10,6 gTyydyttynyt rasva 4,8 gRavintokuitu 0,7 gSuola 0,8 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- rouhittua mustapippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.