Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg varhaisperunoita
- 2 rkl sinappia
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ nippua retiisejä
- 4 kevätsipulia varsineen
- 2 pientä valkosipulin kynttä
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl sokeria
- 1 dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä hyvin pestyt perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada vesi pois.
- Lisää sinappi, suola ja pippuri. Anna jäähtyä. Viipaloi retiisit ja hienonna sipulit. Yhdistä kermaviilin joukkoon loput aineet. Kaada kermaviili salaatille ja sekoita hyvin.
- Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
82 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.