Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ dl (180 g) mämmiä
- 100 g marsipaania
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ rkl sokeria
- 1-1¼ dl korppujauhoja
- ½ dl kaakaojauhetta
- 2 rkl rommia
Pinnalle
- 0 kg kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa mämmi, paloiteltu marsipaanimassa, huoneenlämpöinen voi ja sokeri sähkövatkaimella tasaiseksi seokseksi.
- Lisää muut aineet. Korppujauhojen määrä riippuu käytettävän mämmin paksuudesta: perusmämmillä 1 dl, perunamämmillä 1 1/4 dl. Sekoita. Anna taikinan turvota väh. ½ h.
- Muotoile massasta soikeahkoja leivonnaisia (à n. 40 g).
- Kuvioi leivonnaiset painamalla pintaa kevyesti viistottain haarukalla tai veitsen hamarapuolella. Siivilöi päälle kaakaojauhetta.
- Nosta tarjoiluastiaan tai paperisiin pieniin leivos- / muffinssivuokiin. Säilytä jääkaapissa tarjoiluun asti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
325 kcal
Proteiini
6,1 g
Hiilihydraatti
33 g
Rasva
16,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Ravintokuitu
3,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kaakaojauhetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.