Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¼ kg jauhoisia perunoita esim. Van Gogh tai Rosamunda
- 4 dl vettä
- 1 tl suolaa
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 10 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat. Leikkaa ne neljään osaan. Keitä suolalla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi.
- Kaada keitinvesi pois. Survo perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella.
- Lisää ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita tasaiseksi.
- (Tarkista suola.)
PORKKANA-PERUNASOSE
- Korvaa 1/3 perunoista porkkanoilla. Laita ne ensin kiehumaan, että ne ehtivät kypsyä samassa ajassa kuin perunat. Jos haluat aivan tasaista sosetta, soseuta kypsät porkkanat ensin sauvasekoittimella. Lisää perunat. Survo ne sähkövatkaimella tai perunasurvimella.
YRTTISOSE
- Lisää valmiiseen soseeseen tuoretta yrttisilppua: 1/2 dl ruohosipulia, persiljaa ja/tai tilliä tai 2 rkl hienonnettua rucolaa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
10,6 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.