
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 6-8 keitettyä perunaa, kuorittuina
- 1-2 sipulia
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 200 g vuohenjuustoa
Pinnalle
- sormisuolaa
-
1 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettunaVoit kokeilla myös:
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- mustapippuria myllystä
Pohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
- ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
Täyte
- 1 prk (250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
- 6-8 keitettyä perunaa, kuorittuina
- 1-2 sipulia
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 200 g vuohenjuustoa
Pinnalle
- sormisuolaa
- 1 rkl tuoretta rosmariinia hienonnettuna
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli kaksi pizzapohjaa. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipelleille.
- Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Täyte
- Leikkaa perunat viipaleiksi (n. 5 mm).
- Kuori, puolita ja leikkaa sipuli(t) ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä sipuli- ja perunaviipaleet kulhossa tai laakeassa astiassa ja lisää oliiviöljy. Sekoita sen verran, että oliiviöljy levittyy kauttaaltaan kasviksiin.
- Levitä Koskenlaskija pizzapohjille. Levitä päälle peruna-sipuliseos.
- Paista pizza 225 asteessa uunin alaosassa 15 min. Jos lisäät pizzaan vuohenjuustoa levitä se paloiteltuna pizzan päälle 10 min paistamisen jälkeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 min.
- Viimeistele sormisuolalla, rosmariinilla ja pippurilla.
- Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
165 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
20,6 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.