Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
- 5 dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Täyte
-
1 prk (250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 6-8 keitettyä perunaa, kuorittuina
- 1-2 sipulia
- 1-2 rkl oliiviöljyä
- 200 g vuohenjuustoa
Pinnalle
- 0 kg sormisuolaa
-
1 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettunaVoit kokeilla myös:
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
Pohja
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa taikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli kaksi pizzapohjaa. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipelleille.
- Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
Täyte
- Leikkaa perunat viipaleiksi (n. 5 mm).
- Kuori, puolita ja leikkaa sipuli(t) ohuiksi viipaleiksi. Yhdistä sipuli- ja perunaviipaleet kulhossa tai laakeassa astiassa ja lisää oliiviöljy. Sekoita sen verran, että oliiviöljy levittyy kauttaaltaan kasviksiin.
- Levitä Koskenlaskija pizzapohjille. Levitä päälle peruna-sipuliseos.
- Paista pizza 225 asteessa uunin alaosassa 15 min. Jos lisäät pizzaan vuohenjuustoa levitä se paloiteltuna pizzan päälle 10 min paistamisen jälkeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 min.
- Viimeistele sormisuolalla, rosmariinilla ja pippurilla.
- Tarjoa sellaisenaan tai raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 165 kcalProteiini 4,6 gHiilihydraatti 20,6 gRasva 6,6 gTyydyttynyt rasva 2,5 gRavintokuitu 1,3 gSuola 0,5 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- sormisuolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.