Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg keitettyjä varhaisperunoita
- 300 g suolakurkkua tai herkkukurkkukuutioita
- 1 prk (35 g, n. 0,5 dl) kaprista
- 1-2 (150 g) punasipulia
Kastike
-
4 dl
Valio Bulgarian jogurttiaRakastettu klassikko, raikas ja lohkeava Valio Bulgarian jogurtti sopii kylmiin jogurttijuomiin, salaattikastikkeisiin, marinadeihin ja jälkiruokiin.…
- 2-3 rkl sitruunamehua
- 2 tl sitruunapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kuoritut perunat n. 1 cm:n kuutioiksi. (Uudet perunat voi kuoria tai jättää kuorimatta, jos ne on hyvin pesty.)
- Lisää perunan joukkoon kurkkukuutiot ja veitsellä hienonnettu kapris ja punasipuli.
- Sekoita kastikeaineet ja kaada salaatin joukkoon. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
- Tarjoa erilaisten grilliruokien lisäkkeenä, makkaran tai jauhelihapihvien kanssa tai savustetun kalan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
60 kcal
Proteiini
1,9 g
Hiilihydraatti
10,2 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.