Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.3
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg keitettyjä, uusia perunoita
- 3 kesäsipulia varsineen
Kastike
-
2½ dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl vihreää pestoa
- ½ sitruunan mehu ja kuori raastettuna
- ripaus suolaa
Lisäksi
- ½ dl (30 g) kuivattua sipulia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 0 kg salaatti- tai versosekoitusta
Jaa resepti
Ohje
- Keitä perunat suolatussa vedessä. Jäähdytä ja puolita. Lisää joukkoon hienonnettu kesäsipuli.
- Valmista kastike sekoittamalla jogurtin joukkoon pestokastike, sitruunanmehu ja ripaus suolaa.
- Sekoita kastike perunoiden joukkoon. Viimeistele kuivatulla sipulirouheella, mustapippurilla ja tuoreilla versoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
89 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
12,7 g
Rasva
2,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- salaatti- tai versosekoitusta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.