Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 patonki
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- ½ dl punaista pestoa
- 1 dl pinjansiemeniä
Koristeluun
- 0 kg rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki vinoviipaleiksi, lado uunipellille ja paahda 250 asteisessa uunissa n. 3 min.
- Valuta ja hienonna juusto ja sekoita peston kanssa. Levitä seos paahdetuille patonkiviipaleille.
- Ripottele pintaan pinjansiemenet ja kuorruta bruschettoja uunissa n. 8 min tai kunnes pinjansiemenet ovat kauniin ruskeita.
- Pirskota pintaan oliiviöljyä halutessasi ennen tarjoilua. Koristele rucolalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
312 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
27,6 g
Rasva
16,6 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.