Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (750 g) kirjolohifilee
- ½ tl suolaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 dl pestoa
- 2 rkl pinjan-, tai auringonkukansiemeniä
-
½ pussia (à 130 g)
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo kala kylmällä vedellä nahkapuolelta. Poista ruodot. Aseta kala voideltuun uunivuokaan nahka alaspäin. Ripota päälle suola.
- Valele kala sitruunamehulla. Levitä kalan pintaan pesto. Rouhi siemenet veitsellä karkeasti. Yhdistä juustoraasteen kanssa. Ripota seos kalan pintaan.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa 20 min. Nosta ritilää ylemmäksi ja viimeistele ruoka ylälämmöllä tai grillitoiminnolla n. 3 min tai kunnes ruoan pinta saa väriä ja rapeutuu.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
16,6 g
Hiilihydraatti
0,3 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.