Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.82
tähteä viidestä
22 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tuorepastaa, linguine
Pesto
- 2 ruukkua tuoretta basilikaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 75 g (1,5 dl) cashewpähkinöitä
- 1½ dl oliiviöljyä
- ½ tl suolaa
-
1½ dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Päälle
-
½ dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 0 kg tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista pesto: Mittaa ainekset blenderiin tai mittakannuun. Soseuta blenderillä tai sauvasekoittimella, kunnes peston koostumus on sopivaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita pesto valutetun, kuuman pastan joukkoon.
- Viimeistele annokset juustoraasteella ja basilikalla. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
363 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatti
34,2 g
Rasva
20,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.