Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
piadaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 annos pizzataikinaa, ks. vaihtoehdot reseptilinkeistä
Täytteet
- 1 prk (400 g) pizzakastiketta esim. Mutti
- 100 g bresaola -leikkelettä
-
1-2 pussia (à 350 g)
Valio mozzarella-fontal juustomuruaValio mozzarella-fontal juustomuru – parhaisiin pizzoihin, intohimoisille pizzanpaistajille! Juusto kruunaa pizzan ja sitoo maut herkullisesti…
Jaa resepti
Ohje
- Kauli tai muotoile käsin jauhotetulla pöydällä neljä ohutta ja pyöreää pizzapohjaa.
- Levitä tomaattikastike pizzalle. Ripottele juustomuru puolelle pizzaa, sen päälle bresaolaviipaleet ja vielä kerros juustomurua. Taita pizza kaksin kerroin. Nipistele reunat yhteen.
- Paista uunissa 250 asteessa n. 10 min tai pizzauunissa 2 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
20 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,9 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.