Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 20 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ¾ dl korppujauhoja
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 isoa sipulia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 750 g lampaan jauhelihaa
- 1 kananmuna
- ¾ tl jauhettua mustapippuria
- 1½ tl suolaa
Täyte
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 dl tuoretta persiljaa ja/tai basilikaa
Pippurikastike
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 2 dl vettä
- 2-3 tl makeaa soijakastiketta
- 1½ rkl tummaa suurustejauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Turvota korppujauhot kermaviilissä 5 min. Kypsennä hienonnetut sipulit Oivariini rasvassa pannulla läpikuultaviksi. Jäähdytä. Lisää kermaviiliseokseen kaikki mureketaikinan ainekset ja sekoita
- Valuta salaattijuusto ja murenna se haarukalla. Hienonna valkosipulin kynnet ja yrtit. Sekoita täytteen ainekset
- Jaa mureketaikina kahteen osaan. Taputtele ne kostutetulle leivinpaperille n. 30 x 20 cm levyiksi. Jaa kumpikin levy 6 osaan. Jaa täyte neliöille. Muotoile pieniksi murekkeiksi niin, että täyte jää sisälle. Kypsennä uunipannulla leivinpaperin päällä 225 asteessa n. 25 min.
- Laita ruokakerma ja vesi kattilaan. Kuumenna sekoittaen. Lisää soijakastike ja suuruste. Keitä 1 min sekoittaen
- Tarjoa lammasmurekkeita ja kastiketta perunoiden ja kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.