
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g digestivekeksejä, täysjyvä
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 5 liivatelehteä
-
½ dl
Valio Hedelmätarha® luomumustikkamehuaValio Hedelmätarha® luomumustikkamehu maistuu raikkaalta ja kotoisalta. Laadukas ja herkullinen aamiais- ja välipalajuoma sisältää mustikkamehua…
- 200 g pakastemustikoita
-
3 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 1 dl sokeria
- ½ tl kardemummaa
Pinnalle
- 100 g pensasmustikoita
- valkosuklaalastuja
- kuusenkerkkiä tai rosmariinia
- 200 g digestivekeksejä, täysjyvä
- 75 g Valio voita
Täyte
- 5 liivatelehteä
- ½ dl Valio Hedelmätarha® luomumustikkamehua
- 200 g pakastemustikoita
- 3 dl Valio piimää
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® vanilja tuorejuustoa
- 1 dl sokeria
- ½ tl kardemummaa
Pinnalle
- 100 g pensasmustikoita
- valkosuklaalastuja
- kuusenkerkkiä tai rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa keksit. Sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos leivinpaperilla pohjustetun ø 20 cm irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille. Laita kylmään odottamaan täytettä.
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
- Soseuta jäiset/kohmeiset mustikat sauvasekoittimella. Lisää joukkoon piimä, tuorejuusto ja mausteet. Sekoita tasaiseksi.
- Kuumenna mustikkamehu ja sulata siihen pehmenneet liivatelehdet. Sekoita mehu-liivateseos piimä-tuorejuustoseokseen.
- Lusikoi piimätäyte keksipohjalle ja anna hyytyä kylmässä yön yli.
- Koristele tuoreilla pensasmustikoilla, valkosuklaalla ja kuusenkerkillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
214 kcal
Proteiini
3,8 g
Hiilihydraatti
23,5 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkosuklaalastuja
- kuusenkerkkiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.