Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- 2 dl sokeria
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 kananmuna
- 1 tl ruokasoodaa
- 1 tl leivinjauhetta
- ¼ tl suolaa
- ½ tl kanelia
- ½ tl kardemummaa
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 0 kg rusinoita
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita kaikki aineet keskenään puuhaarukalla tai halutessasi sähkövatkaimella.
- Nosta lusikalla nokareita isoihin amerikanmuffinivuokiin tai silikonivuokiin. Voit myös lusikoida taikinanokareet suoraan leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle.
- Lisää halutessasi muffineihin rusinoita. Paina rusinat hiukan upoksiin taikinaan, etteivät ne pala.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 12 - 14 min tai kunnes leivonnaiset ovat saaneet väriä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
310 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
45,4 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rusinoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.