Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 minitortilloja
- ½ dl tomaattipyreetä
-
12
Valio Koskenlaskija® cheddar viipaleitaValio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
- 1 tlk (185/140 g) tonnikalaa öljyssä, MSC-sertifioitu
- 100 g herkkusieniä
- 100 g babypinaattia
Jaa resepti
Ohje
- Levitä tortillaletut leivinpaperille uunipelleille. Voitele letut tomaattipyreellä. Asettele juustoviipaleet letuille.
- Valuta tonnikala. Viipaloi herkkusienet. Jaa letuille. Ripottele pinaatit päälle. Halutessasi voit höyrystää ne nopeasti pannulla voissa ja maustaa suolalla.
- Paista uunin keskiosassa 225 asteessa 5 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
13,9 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.