Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 200 g lehtipinaattia
- 2 tomaattia
- 16 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl pinjansiemeniä
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Leikkaa lehdet hiukan pienemmäksi.
- Kuutioi tomaatit ja valutetut aurinkokuivatut tomaatit.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Kaada pannulle hiukan aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Lisää kasvikset ja paista muutama min sekoitellen.
- Lusikoi seosta letun päälle. Viimeistele juustoraasteella ja kietaise lettu rullalle.
- Seosta riittää neljään isoon (Ø 24 cm) tai kahdeksaan pieneen (Ø 20) cm:n lettuun.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
161 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.