
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 200 g lehtipinaattia
- 2 tomaattia
- 16 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl pinjansiemeniä
- mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 200 g lehtipinaattia
- 2 tomaattia
- 16 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 dl pinjansiemeniä
- mustapippuria myllystä
- 1 pussi (150 g) Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja kuivaa pinaatti. Leikkaa lehdet hiukan pienemmäksi.
- Kuutioi tomaatit ja valutetut aurinkokuivatut tomaatit.
- Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla kauniin ruskeiksi. Kaada pannulle hiukan aurinkokuivattujen tomaattien öljyä. Lisää kasvikset ja paista muutama min sekoitellen.
- Lusikoi seosta letun päälle. Viimeistele juustoraasteella ja kietaise lettu rullalle.
- Seosta riittää neljään isoon (Ø 24 cm) tai kahdeksaan pieneen (Ø 20) cm:n lettuun.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
162 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3,9 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.