Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.94
tähteä viidestä
65 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
½ dl (50 g)
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
- 4 rkl vehnäjauhoja
-
1 l
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- 1 pussi (150 g) pakastepinaattia
- ripaus valkopippuria
- 1 tl sokeria
- 1 tl suolaa
Annosten päälle
- 4 keitettyä (8 min) luomu kananmunaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot hyvin sekoittaen. Anna kiehua hetken.
- Lisää maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Kuumenna samalla kiehuvaksi.
- Lisää pinaatti. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti välillä sekoittaen.
- Mausta. Älä keitä suolan lisäämisen jälkeen.
- Lisää lautaselle keiton pinnalle halkaistut, keitetyt munat.
- Tarjoa pinaattikeitto ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
5,5 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- valkopippuria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.