Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
cupcakea
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl ruokasoodaa
- 1½ dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl vadelmaviinietikkaa
- 0 kg punaista elintarvikeväriä
- n. 100 g (1 dl) paistonkestävää vadelmamarmeladia
Kuorrutus
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mansikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 0 kg nonparelleja ja/tai sydäntikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Kurkkaa ensin kuppikakkujen valmistuminen:
- Sekoita kulhossa vehnä- ja perunajauho, leivinjauhe, ruokasooda ja sokeri.
- Yhdistä kermaviili, munat, Oivariini, etikka ja väri. Sekoita tasaiseksi. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon ja kääntele taikina tasaiseksi. Vältä turhaa sekoittamista.
- Jaa taikina muffinssivuokiin, täytä vuoat puolilleen. Lisää pinnalle teelusikallinen marmeladia.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota rahka ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Laita pursotinpussiin missä on tähti- tai pyöreäkärkinen tylla. Pursota kuorrutus muffinssien pinnalle ulkoreunasta alkaen.
- Viimeistele halutessasi sydäntikuilla tai nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
29,5 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.