
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
cupcakea
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl ruokasoodaa
- 1½ dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliä laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 2 kananmunaa
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl vadelmaviinietikkaa
- punaista elintarvikeväriä
- n. 100 g (1 dl) paistonkestävää vadelmamarmeladia
Kuorrutus
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa mansikkaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- nonparelleja ja/tai sydäntikkuja
- 2 dl vehnäjauhoja
- 1 dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- ½ tl ruokasoodaa
- 1½ dl sokeria
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
- 2 kananmunaa
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- 2 rkl vadelmaviinietikkaa
- punaista elintarvikeväriä
- n. 100 g (1 dl) paistonkestävää vadelmamarmeladia
Kuorrutus
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa mansikka
- 2 dl Valio Keittiön kuohukermaa
- nonparelleja ja/tai sydäntikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Kurkkaa ensin kuppikakkujen valmistuminen:
- Sekoita kulhossa vehnä- ja perunajauho, leivinjauhe, ruokasooda ja sokeri.
- Yhdistä kermaviili, munat, Oivariini, etikka ja väri. Sekoita tasaiseksi. Lisää seos kuivien aineiden joukkoon ja kääntele taikina tasaiseksi. Vältä turhaa sekoittamista.
- Jaa taikina muffinssivuokiin, täytä vuoat puolilleen. Lisää pinnalle teelusikallinen marmeladia.
- Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 20 min. Anna jäähtyä.
- Vaahdota rahka ja kerma yhdessä kuohkeaksi. Laita pursotinpussiin missä on tähti- tai pyöreäkärkinen tylla. Pursota kuorrutus muffinssien pinnalle ulkoreunasta alkaen.
- Viimeistele halutessasi sydäntikuilla tai nonparelleilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
273 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
29,5 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.