Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g tummaa suklaata
-
1 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 rkl fariinisokeria
- 100 g piparkakkuja murennettuna
- 1 dl pekaanipähkinöitä
- 35 g kuivattua omenaa hienonnettuna
- 20 g minivaahtokarkkeja
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele suklaa. (Säästä n. 25 g pinnan koristeluun.) Sulata suklaa yhdessä kerman ja fariinisokerin kanssa mikrossa tai liedellä. Sekoittele seosta sulatuksen aikana.
- Hienonna piparit, pähkinät ja omenalastut karkeasti veitsellä. Sekoita suklaaseoksen joukkoon.
- Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 15 x 20 cm), painele pinnalle vaahtokarkit.
- Anna jähmettyä jääkaapissa n. 4 h. Sulata jäljellä jäänyt suklaa mikrossa ja valuta päälle raidoiksi. Nosta vielä jääkaappiin hetkeksi jäähtymään. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi ja tarjoile.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
477 kcal
Proteiini
5,1 g
Hiilihydraatti
46,3 g
Rasva
29,4 g
Tyydyttynyt rasva
13,9 g
Ravintokuitu
4,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.