Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
12 h 15 min
Yhteensä
12 h 30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
-
½ prk (à 200 g)
Valio kinuskikreemiäTäyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 100 g piparkakkutaikinaa
- 1 dl (50 g) kuivattuja karpaloita
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota kuohukerma ja vaniljakreemi yhdessä kuohkeaksi vaahdoksi.
- Leikkaa tai murra piparkakkutaikina pieniksi paloiksi.
- Kerrostele vaniljavaahto, kinuskikreemi, piparkakkutaikinapalat ja kuivatut karpalot kelmutettuun vuokaan tai rasiaan (n. 1 l).
- Anna pakastua peitettynä yön yli.
- Ota jäätelö sulamaan n. 15 min. ennen tarjoilua. Kumoa tarjoiluvadille kokonaisena tai tee palloja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
276 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
25,1 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
10,7 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.