Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Piparjuurituorejuusto

Herkullinen, raikas ja helppotekoinen tuorejuusto maistuu itsetehdyn näkkileivän kanssa.

Piparjuurituorejuusto
Piparjuurituorejuusto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio viiliä
    Valio Eila® laktoositon ykkösviili on hieman kevyempi ja laktoositon vaihtoehto viilin ystäville. Se sopii mainiosti…
    Valio Eila® ykkösviili 200 g maustamaton laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • 1 rkl piparjuuritahnaa
  • 1 rkl hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuumenna viili ja kermaviili kattilassa n. 45 asteiseksi. Sekoita hyvin.
  2. Kaada seos kuitukangasliinalla tai harsolla vuorattuun lävikköön. Anna valua jääkaapissa pari tuntia.
  3. Sekoita mausteet juuston joukkoon.
  4. Tarjoa jyväisten näkkileipien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 79 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 4,3 g
Rasva 5,1 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search