Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 600 g) kirjolohifilee
- ½ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
- 1½ rkl piparjuurta (tuoretta tai putkilosta)
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositonLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½ dl ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Poista fileestä ruodot ja nahka. Laita filee vuokaan (valitse pienehkö vuoka, johon kala sopivasti mahtuu). Hiero kalan pintaan mausteet. Lisää vuokaan ruokakerma.
- Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 35 min tai kunnes kala on kypsää.
- Ripota kypsän ruoan pinnalle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
140 kcal
Proteiini
12,2 g
Hiilihydraatti
1,8 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.