Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Piparkakku-kinuskinapit

Helpot kinuskinapit valmiista piparkakkutaikinasta on nopea jouluherkku. Muotoile taikinasta pieniä nappeja ja täytä valmiilla kinuskikreemillä. Paiston jälkeen pintaan ripautetaan sormisuolaa.

Piparkakku-kinuskinapit
Piparkakku-kinuskinapit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g piparkakkutaikinaa
  • 1 prk (200 g)
    Valio kinuskikreemiä
    Täyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio Keittiön kinuskikreemi 200 g laktoositon

Lisäksi

  • ripaus sormisuolaa

Ohje

  1. Muotoile piparkakkutaikinasta halkaisijaltaan n. 3 cm pötkö. Leikkaa 25 osaan ja pyörittele palat palloiksi.
  2. Nosta taikinapallot leivinpaperin päälle uunipellille. Paina pallon keskelle syvennys esim. pullonkorkilla.
  3. Pursota tai lusikoi kinuskikreemiä syvennyksiin.
  4. Paista 200 asteessa uunin keskiosassa 10 min. Ripota pinnoille sormisuolaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 354 kcal
Proteiini 3,8 g
Hiilihydraatti 57,1 g
Rasva 11,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,1 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • sormisuolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search