Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.58
tähteä viidestä
19 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g piparkakkutaikinaa
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneliValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 päärynää
- ½ dl pekaanipähkinöitä
- 2 rkl vaahterasiirappia
- ½ tl kardemummaa
Viimeistelyyn
- 0 kg tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Kauli piparkakkutaikina leivinpaperin päällä ohueksi pyöreäksi tai soikeaksi levyksi.
- Levitä rahka taikinalevylle, jätä n. 3 cm reunoista tyhjäksi. Pese ja viipaloi päärynät.
- Asettele hedelmäviipaleet lomittain rahkan päälle. Lisää pinnalle pähkinät, siirappi ja ripaus kardemummaa.
- Taittele taikinan reunat täytteen päälle rennosti.
- Paista uunissa 225 asteessa n. 20 min.
- Viimeistele piiraan reunat tomusokerilla ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
245 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
35,3 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tomusokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.