
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kananmuna eroteltuna
- 1 dl fariinisokeria
- 1 tl piparkakkumaustetta
-
2 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneli
Koristeluun
- piparkakkuja ja suklaata
- 1 kananmuna eroteltuna
- 1 dl fariinisokeria
- 1 tl piparkakkumaustetta
- 2 dl Valio Keittiön vispikermaa
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneli
Koristeluun
- piparkakkuja ja suklaata
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota yhdessä kulhossa kovaksi vaahdoksi valkuainen ja ½ dl fariinisokeria, toisessa kulhossa keltuainen,½ dl fariinisokeria ja piparkakkumauste ja kolmannessa kerma sekä rahka.
- Yhdistä vaahdot.
- Annostele mousse tarjoiluastioihin. Koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
264 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
22,6 g
Rasva
17,3 g
Tyydyttynyt rasva
9,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- piparkakkuja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.