Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 naudan ulkofileepihviä
-
20 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 4 turkinpippuria
- 1-1½ tl suolaa
- 1-2 tl pippurisekoitusta
Kastike
-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 2 rkl konjakkia
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Valitse laadukasta ja mureaa lihaa. Nosta pihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Mausta nyrkillä kevyesti nuijitut pihvit suolalla ja pippurisekoituksella.
- Sulata pannulle voi ja turkinpippurit, älä polta. Paista pihvit kauniin ruskeiksi molemmin puolin, n. 3 min. Nosta folion alle vetäytymään.
- Lisää kerma ja konjakki pannulle keitä kasaan muutama minuutti sekoitellen. Viimeistele tuoreeltaan rouhitulla mustapippurilla
- Tarjoa pihvit pippurikastikkeen kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
16,9 g
Hiilihydraatti
2 g
Rasva
13,1 g
Tyydyttynyt rasva
7,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.