Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
32 min
Yhteensä
47 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta / 2 pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja kahteen pizzaan
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
Pinaatti-pekonipizzatäyte kahdelle pizzalle
-
½-1 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 200 g (3,5 dl) säilykeparsaa tai tuoretta parsaa
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 70 g babypinaattia
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Sipulipizzatäyte kahdelle pizzalle
- ½ dl tomaattipyreetä
- 1 punainen paprika
- 200 g miniluumutomaatteja
- 8 aurinkokuivattua tomaattia
-
1 pussi (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 10 (n. 250 g) paneroituja sipulirenkaita, pakaste
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Yhdestä paketista (500 g) voitaikinalevyjä valmistuu kaksi pizzapohjaa.
- Aseta kahdelle leivinpaperiarkille 2 kokonaista ja yksi pitkittäin puolitettu voitaikinalevy kiinni toinen toisiinsa. Kun levyt ovat sulaneet, nipistä saumat kiinni ja kaulitse levyjä hieman ohuemmiksi. Siirrä uunipelleille.
- Valmista valitsemasi täyte.
Pinaatti-pekonipizzatäyte
- Viipaloi herkkusienet. Paloittele valutetut säilykeparsat 3 - 4 osaan. Paloittele pekonit.
- Levitä Koskenlaskija pizzapohjille. Levitä päälle sienet, pinaatinlehdet (jätä kymmenkunta koristeluun), parsat ja pekonit. Rouhaise päälle pippuria. Kuorruta juustoraasteella.
- Paista uunin alaosassa 12 min. Koristele pinaatinlehdillä.
Sipulirengaspizzatäyte kahdelle pizzalle
- Viipaloi paprika, puolita miniluumutomaatit ja paloittele aurinkokuivatut tomaatit.
- Levitä tomaattipyree pohjille. Täytä kasviksilla. Levitä päälle juustoraaste ja lusikoituja crème fraîche nokareita. Nosta päällimmäiseksi paneroidut sipulirenkaat.
- Paista uunin yläosassa n. 15 min.
- Viimeistele annos tuoreilla basilikanlehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.