
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
32 min
Yhteensä
47 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta / 2 pizzaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja kahteen pizzaan
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
Pinaatti-pekonipizzatäyte kahdelle pizzalle
-
½-1 prk (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamatonValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi maustamaton on juustokastike, joka maistuu herkulliselta kylmänä tai kuumana. Se…
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 200 g (3,5 dl) säilykeparsaa tai tuoretta parsaa
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 70 g babypinaattia
- mustapippuria myllystä
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
Sipulipizzatäyte kahdelle pizzalle
- ½ dl tomaattipyreetä
- 1 punainen paprika
- 200 g miniluumutomaatteja
- 8 aurinkokuivattua tomaattia
-
1 pussi (150 g)
Valio maustettua juustoraastetta, MexicanValio Mexican style juustoraaste tuo tuulahduksen Meksikon makumaailmaa ja uutta twistiä tuttuihin ruokiin! Maustettuun juustoraasteeseen…
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 10 (n. 250 g) paneroituja sipulirenkaita, pakaste
- basilikan lehtiä
Pohja kahteen pizzaan
- 1 pkt (500 g) voitaikinalevyjä
Pinaatti-pekonipizzatäyte kahdelle pizzalle
- ½-1 prk (à 250 g) Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä maustamaton
- 100 g tuoreita herkkusieniä
- 200 g (3,5 dl) säilykeparsaa tai tuoretta parsaa
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 70 g babypinaattia
- mustapippuria myllystä
- 1 pussi (150 g) Valio pizzajuusto raastetta
Sipulipizzatäyte kahdelle pizzalle
- ½ dl tomaattipyreetä
- 1 punainen paprika
- 200 g miniluumutomaatteja
- 8 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 pussi (150 g) Valio maustettua juustoraastetta, Mexican
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 10 (n. 250 g) paneroituja sipulirenkaita, pakaste
- basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan 250 asteeseen. Yhdestä paketista (500 g) voitaikinalevyjä valmistuu kaksi pizzapohjaa.
- Aseta kahdelle leivinpaperiarkille 2 kokonaista ja yksi pitkittäin puolitettu voitaikinalevy kiinni toinen toisiinsa. Kun levyt ovat sulaneet, nipistä saumat kiinni ja kaulitse levyjä hieman ohuemmiksi. Siirrä uunipelleille.
- Valmista valitsemasi täyte.
Pinaatti-pekonipizzatäyte
- Viipaloi herkkusienet. Paloittele valutetut säilykeparsat 3 - 4 osaan. Paloittele pekonit.
- Levitä Koskenlaskija pizzapohjille. Levitä päälle sienet, pinaatinlehdet (jätä kymmenkunta koristeluun), parsat ja pekonit. Rouhaise päälle pippuria. Kuorruta juustoraasteella.
- Paista uunin alaosassa 12 min. Koristele pinaatinlehdillä.
Sipulirengaspizzatäyte kahdelle pizzalle
- Viipaloi paprika, puolita miniluumutomaatit ja paloittele aurinkokuivatut tomaatit.
- Levitä tomaattipyree pohjille. Täytä kasviksilla. Levitä päälle juustoraaste ja lusikoituja crème fraîche nokareita. Nosta päällimmäiseksi paneroidut sipulirenkaat.
- Paista uunin yläosassa n. 15 min.
- Viimeistele annos tuoreilla basilikanlehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
232 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
10,8 g
Rasva
17,7 g
Tyydyttynyt rasva
8,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- basilikan lehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.