Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pizzapasteijat

Herkulliset pizzan ystävän pasteijat syntyvät pikkupizzoista, joissa täytteet leivotaan taikinan sisään. Näitä pasteijoita kutsutaan myös nimellä calzone. Täyttää voi kuten pizzaa, mieleisillään täytteillä.

Pizzapasteijat
Pizzapasteijat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • ¼ pkt (à 50 g) hiivaa
  • 2 dl vettä
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 150 g tomaattikastiketta
  • 150 g palvikinkkua suikaleina
  • ½ pussia (à 150 g)
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • oreganoa

Pohja

  • ¼ pkt (à 50 g) hiivaa
  • 2 dl vettä
  • ½ dl Valio Oivariini® juoksevaa
  • ½ tl suolaa
  • 5 dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 150 g tomaattikastiketta
  • 150 g palvikinkkua suikaleina
  • ½ pussia (à 150 g) Valio mozzarella raastetta
  • oreganoa

Ohje

  1. Aloita pizzapohjan valmistaminen liuottamalla hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  2. Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.
  3. Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
  4. Kauli tai taputtele taikina levinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi.
  5. Leikkaa pohjasta muotilla tai lasilla pyöreitä kuvioita (ø n. 12 cm). Levitä pikkupizzoille tomaattikastiketta, kinkkusuikaleita, juustoraastetta ja oreganoa. Taita puoliksi ja painele avoin reuna kiinni haarukalla tai taita alle, jotta täyte pysyy pasteijan sisällä.
  6. Paista uunin alaosassa 250 asteessa n. 10 - 12 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 26 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1