Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4.3
tähteä viidestä
159 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipellillinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- ½ tl suolaa
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 5 dl vehnäjauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Katso ensin, miten pizzapohjan ja pizzan valmistus sujuu lasten kanssa:
- Aloita pizzapohjan valmistaminen liuottamalla hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Sekoita joukkoon muut ainekset ja vaivaa pizzataikina kimmoisaksi.
- Anna taikinan kohota hyvin liinan alla.
- Kauli tai taputtele taikina uunipannun kokoiseksi tai 2-4 pyöreäksi pizzapohjaksi.
- Nosta pizzapohja leivinpaperin päälle. Anna kohota täytteen valmistamisen ajan.
- Täytetty pizza paistetaan alalämmöllä uunin alaosassa 250 asteessa n. 10 - 12 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
261 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
40 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.