Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pizzasämpylät

Paahda täytetyt sämpylät pizzamaiseen tyyliin ja nauti se valmistuttuaan kuin hampurilainen. Valmista iltapalaksi, välipalaksi tai kokkaa kavereiden kanssa illanistujaisiin. Ohjeesta löydät kaksi eri täytettä. Valitse omasi ja kruunaa se lusikoitavalla Koskenlaskijalla.

Pizzasämpylät
Pizzasämpylät

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Tonnikalatäyte

  • 50 g tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 4
    oliivia viipaleina
    Voit kokeilla myös:
    • kaprista
  • punasipulirenkaita

Kasvistäyte

  • 2-3 rkl (25 g)
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 4 kirsikkatomaattia viipaleina
  • punasipulirenkaita
  • säilykepepperonia tai -jalapeñoa viipaleina
  • 2 sämpylää
  • 1 rkl Valio Oivariini® rasvaa
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • ripaus oreganoa
  • mustapippuria myllystä
  • 4 rkl Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14 %

Tonnikalatäyte

  • 50 g tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
  • 4 oliivia viipaleina
  • punasipulirenkaita

Kasvistäyte

  • 2-3 rkl (25 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
  • 4 kirsikkatomaattia viipaleina
  • punasipulirenkaita
  • säilykepepperonia tai -jalapeñoa viipaleina

Ohje

  1. Halkaise sämpylät. Voitele leikkuupinnat rasvalla ja tomaattipyreellä. Nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
  2. Täytä sämpylöiden pohjaosat valitsemallasi täytteellä.
  3. Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 5 min. Mausta oreganolla ja pipurilla.
  4. Lusikoi täytteen päälle Koskenlaskija. Laita kansi päälle ja nauti.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal
Proteiini 8,3 g
Hiilihydraatti 14,8 g
Rasva 8 g
Tyydyttynyt rasva 3,4 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1