
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 sämpylää
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ripaus oreganoa
- mustapippuria myllystä
-
4 rkl
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14 %Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on nyt kevyt mutta voimakas. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi…
Tonnikalatäyte
- 50 g tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
-
4
oliivia viipaleinaVoit kokeilla myös:
- 8 kaprista
- punasipulirenkaita
Kasvistäyte
-
2-3 rkl (25 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
- 4 kirsikkatomaattia viipaleina
- punasipulirenkaita
- säilykepepperonia tai -jalapeñoa viipaleina
- 2 sämpylää
- 1 rkl Valio Oivariini® rasvaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- ripaus oreganoa
- mustapippuria myllystä
- 4 rkl Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14 %
Tonnikalatäyte
- 50 g tonnikalaa vedessä, MSC-sertifioitu
- 4 oliivia viipaleina
- punasipulirenkaita
Kasvistäyte
- 2-3 rkl (25 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
- 4 kirsikkatomaattia viipaleina
- punasipulirenkaita
- säilykepepperonia tai -jalapeñoa viipaleina
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise sämpylät. Voitele leikkuupinnat rasvalla ja tomaattipyreellä. Nosta uunipellille leivinpaperin päälle.
- Täytä sämpylöiden pohjaosat valitsemallasi täytteellä.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa n. 5 min. Mausta oreganolla ja pipurilla.
- Lusikoi täytteen päälle Koskenlaskija. Laita kansi päälle ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- oreganoa
- mustapippuria myllystä
- punasipulirenkaita
- punasipulirenkaita
- säilykepepperonia tai -jalapeñoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.