Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pohjaton puolukkapiirakka

Pohjaton puolukkapiirakka on käytännössä pelkästään piiraan parasta osaa eli täytettä. Ilman pohjaa piiras on myös gluteeniton. Puolukan kirpeyttä taittaa makeat toffeekaramellit valmiin piirakan pinnalla.

Pohjaton puolukkapiirakka
Pohjaton puolukkapiirakka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 4 kananmunaa
  • ½ dl sokeria
  • 1 prk (200 g) Valio vaniljakreemiä
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g laktoositon
  • 200 g puolukoita

Lisäksi

  • 70 g fudge-toffeekaramelleja
  • 0 kg kanelia

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää vaniljakreemi sekä kermaviili. Sekoita tasaiseksi.
  2. Kaada taikina leivinpaperoituun piirasvuokaan. Lisää pinnalle puolukat.
  3. Paista 200 asteessa n. 35 min.
  4. Viimeistele lämmin piiras kuutioiduilla toffeekaramelleilla ja ripauksella kanelia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 160 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 21,1 g
Rasva 6,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kanelia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search