Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Pollo limonello

Pollo limonello eli sitruunainen kanapasta on alkujaan ravintolaklassikko. Pasta syntyy vaivatta myös kotikeittiössä ja on raikas arkiruoka koko perheen makuun.

Pollo limonello
Pollo limonello

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 400 g spagettia
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 sipuli pieni
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 300 g broilerin fileesuikaleita
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 tl kurkumaa
  • ½ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 2 dl pastan keitinvettä
  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu

Lisäksi

  • 0 kg
    Valio Mustaleima™ raastetta
    Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
    Valio Mustaleima™ e130 g raaste
    Voit kokeilla myös:
    • 0 kg parmesaania
  • 0 kg tuoretta lehtipersiljaa

Ohje

  1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja ota loppuvaiheessa keitinvettä talteen.
  2. Lisää kuumalle pannulle rasva, hienonnetut sipulit sekä inkivääri. Kuullota hetki.
  3. Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsiksi. Mausta hunajalla, kurkumalla, suolalla ja pippurilla. Lisää sitruunan kuori ja mehu.
  4. Lisää pannulle pastan keitinvettä sekä crème fraîche. Kuumenna sekoittaen ja ota pannu pois liedeltä.
  5. Sekoita kastikkeeseen valutettu pasta ja viimeistele lehtipersiljalla sekä juustoraasteella.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 195 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • Valio Mustaleima™ raastetta
  • tuoretta lehtipersiljaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search