
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g spagettia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli pieni
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 300 g broilerin fileesuikaleita
- 2 rkl hunajaa
- 1 tl kurkumaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 2 dl pastan keitinvettä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
-
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Voit kokeilla myös:- parmesaania
- tuoretta lehtipersiljaa
- 400 g spagettia
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 1 sipuli pieni
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- 300 g broilerin fileesuikaleita
- 2 rkl hunajaa
- 1 tl kurkumaa
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 2 dl pastan keitinvettä
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
Lisäksi
- parmesaania
- tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen ja ota loppuvaiheessa keitinvettä talteen.
- Lisää kuumalle pannulle rasva, hienonnetut sipulit sekä inkivääri. Kuullota hetki.
- Lisää broilerisuikaleet ja paista kypsiksi. Mausta hunajalla, kurkumalla, suolalla ja pippurilla. Lisää sitruunan kuori ja mehu.
- Lisää pannulle pastan keitinvettä sekä crème fraîche. Kuumenna sekoittaen ja ota pannu pois liedeltä.
- Sekoita kastikkeeseen valutettu pasta ja viimeistele lehtipersiljalla sekä juustoraasteella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
24,8 g
Rasva
6,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- Valio Mustaleima™ raastetta
- tuoretta lehtipersiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.