Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Porkkanarieskat

Lämpimät, vastapaistetut porkkanarieskat saavat veden herahtamaan kielelle. Napostele rieskoja välipalaksi voin tai raejuuston kanssa.

Porkkanarieskat
Porkkanarieskat

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 (270 g) porkkanaa
  • 5 dl
    Valio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
  • ½ dl siirappia
  • 2 tl suolaa
  • 50 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 9 dl hiivaleipävehnäjauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta
  • 3 (270 g) porkkanaa
  • 5 dl Valio maitoa
  • ½ dl siirappia
  • 2 tl suolaa
  • 50 g Valio voita
  • 9 dl hiivaleipävehnäjauhoja
  • 1½ tl leivinjauhetta

Ohje

  1. Raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Nosta leivinpaperille märällä lusikalla taikinaa ja tasoita Ø 10 cm:n rieskoiksi.
  2. Kypsennä 250 asteessa n. 15 min.
  3. Lado rieskat päällekkäin ja peitä, jotta ne pehmiävät. Syö lämpiminä tai lämmitä ennen tarjoilua esim. mikroaaltouunissa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 6,4 g
Hiilihydraatti 32,9 g
Rasva 4,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 2,5 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1