Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
4.57
tähteä viidestä
21 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (270 g) porkkanaa
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ dl siirappia
- 2 tl suolaa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 9 dl hiivaleipävehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Nosta leivinpaperille märällä lusikalla taikinaa ja tasoita Ø 10 cm:n rieskoiksi.
- Kypsennä 250 asteessa n. 15 min.
- Lado rieskat päällekkäin ja peitä, jotta ne pehmiävät. Syö lämpiminä tai lämmitä ennen tarjoilua esim. mikroaaltouunissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
32,9 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.