Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- n. 30 (100 g) pieniä kylmäsavuporoviipaleita
-
1 pkt (250 g)
Valio Koskenlaskija® kylmäsavuporo sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- 0 kg rucolaa
- 2-3 dl coctailkurkkuja
- 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
- 0 kg ohrarieskaa
Jaa resepti
Ohje
- Lado poroviipaleet leikkuulaudalle. Leikkaa jokaisen viipaleen päälle sulatejuustotanko. Nosta reunat juustotangon päälle ja kiinnitä cocktailtikulla.
- Tarjoa tapaksien kanssa rucolaa, coctailkurkkuja, puolitettuja kirsikkatomaatteja sekä rieskaa. Kokoa isolle tarjoiluvadille tai annoksiksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
118 kcal
Proteiini
9,5 g
Hiilihydraatti
1,4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rucolaa
- ohrarieskaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.