Valmistusaika
Aktiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g poronkäristyslihaa
- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 (150 g) sipuli
- 2-3 (300 g) porkkanaa
- 1 (150 g) punainen paprika
- ½ purjoa
- 85 g (1 dl) hillosipuleita
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl lihalientä
Pinnalle
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Sulata poronkäristys. Hienonna poron liha hienommaksi veitsellä. Suikaloi pekoni. Kypsennä pekonia padassa ja lisää poronliha. Paahda hetki.
- Kuutioi kasvikset isoiksi paloiksi, n. 3 x 3 cm. Lisää ne lihan joukkoon. Mausta. Kaada kerma ja lihaliemi pataan. Laita kansi päälle ja kypsennä liedellä kannen alla miedolla lämmöllä n. 45 min.
- Tarjoa perunasoseen tai riisin ja puolukkasurvoksen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hienonnettua persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.